Camerata on Tour(s)

Beste trouwe supporters,

Het is wederom tijd voor een kleine retrospectieve, nu ook Floril├Ęge Vocal in Tours erop zit.

Met in onze rugzak de ervaring van Mosbach, een flinke portie gedrevenheid en uw vele aanmoedigingen en sympathiebetuigingen (die een stevige stimulans en een hart onder de riem waren!), trokken we voor een tweede maal naar het buitenland.

In beide wedstrijdrondes hebben we kunnen tonen wat we in onze mars hebben, maar het niveau van onze tegenspelers bleek een maat te sterk, waardoor we helaas zonder prijs huiswaarts moesten keren. Maar met constructieve feedback van de jury onder de arm weten we wat we zeker moeten koesteren en behouden en waar we op moeten inzetten om verder te evolueren.

Hiermee is ons wedstrijd-avontuur helemaal ten einde. Momenteel is het collectief ontwennen van de indrukken en ervaringen die de groepssfeer en muzikaliteit in de Camerata naar een hoger niveau tilden.

We vliegen er na de zomervakantie weer in om ons kerstconcert voor te bereiden, dat plaats zal vinden op zaterdag 20 december 2014 om 20:00 uur in de kerk van Boven-Lo (Heidebergstraat 262, 3010 Kessel-Lo). Er is gelegenheid tot bijpraten op de receptie achteraf, georganiseerd door de scouts van Boven-Lo. Hopelijk bent ook u dan van de partij!

U kan ons uiteraard nog steeds volgen via onze facebookpagina: http://www.facebook.com/CamerataAetasNova

Veel groeten,
Camerata Aetas Nova