Uniek koorconcert

Uniek koorconcert op 7 oktober in Leuven

Beste,

De Camerata Aetas Nova mag u vandaag met enige trots uitnodigen voor een bijzonder koorconcert in Leuven. Samen met het koor OrSeCante, eveneens uit Leuven, ontvangen wij het gerenommeerde Oldenburger Kammerchor. Dit koor bouwde niet alleen in Duitsland een stevige reputatie op, maar verzamelde een uitstekend palmares tijdens prestigieuze internationale koortreffens. Weldra reist het Oldenburger Kammerchor ook door België als laureaat van de jaarlijkse Internationale Koorwedstrijd van Vlaanderen in Maasmechelen.
In Leuven doet het koor een flinke greep uit zijn uitgebreide repertoire, en zal muziek zingen van de renaissance tot op vandaag. Centraal daarin staan o.m. twee motetten van Johann Sebastian Bach.

De twee ontvangende koren, Camerata Aetas Nova en OrSeCante leiden het gastkoor in met een terugblik en een vooruitblik, want van beide koren kan u een ambitieus najaarsconcert verwachten in november. Daar hoort u nog meer van, maar de websites vertellen er u nu al over.

En ten slotte: we slaagden erin de toegangsprijs voor dit unieke drie-koren-concert te beperken tot amper 5 euro! Kaarten zijn uitsluitend aan de kassa te verkrijgen.

Het concert van het Oldenburger Kammerchor vindt plaats
op maandag 7 oktober 2013 om 20u30
in de Sint-Kwintenskerk (Naamsestraat) in Leuven.

Vriendelijke groet,
Camerata Aetas Nova

Websites: www.camerata.be, www.orsecante.be

Labels: